Libros infantiles Usborne

Buscar Usborne


Llibres en català

Benvinguts a la fantàstica selecció de llibres infantils d’Usborne en català. Llibres adaptats per als lectors catalans, des dels que són especials per a bebès fins als contes de fades. Consulta les nostres categories o descobreix més avall els nostres preferits.

El vestuari amb adhesius

Hem actualitzat el format de l’emblemàtica col·lecció del vestuari amb adhesius. Ara els llibres tenen llom i enquadernació cosida, les pàgines estan plastificades i els adhesius són reutilitzables. A més, es poden enganxar a la contracoberta desplegable del llibre per tenir-los a mà mentre es van vestint els personatges. Inclouen més de 400 adhesius que representen roba, calçat i complements per personalitzar els protagonistes en tota mena de situacions de la vida quotidiana i estimular, així, el joc simbòlic en els infants.


Unicorns

Unicorns

Afegeix un toc de màgia als jardins, prats i boscos de la terra dels unicorns. Els adhesius són reutilitzables i els pots deixar a la coberta desplegable del final.

5,95 €

Comprar u obtener más información 

Entra dins d’un conte

Adaptacions molt especials dels contes clàssics, amb solapes per desplegar i foradets per on tafanejar, que estan retallats i superposats delicadament a les pàgines. Són petites obres d’art
que fan entrar els lectors, literalment, dins la història.

La bella i la bèstia

La bella i la bèstia

Endinsa’t en les pàgines d’aquest conte màgic i viu la història de la Bella i la bèstia mentre descobreixes els secrets del seu món. Una adaptació molt especial del conte clàssic, amb solapes per aixecar i foradets per on mirar, tallats i superposats delicadament a les pàgines. Aquest llibre és una auténtica obra d’art que farà entrar els lectors literalment dins la història.

9,95 €

Comprar u obtener más información 

La Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella

Una adaptació molt especial del conte clàssic, amb solapes per aixecar i foradets per on mirar, tallats i superposats delicadament a les pàgines. Aquest llibre és una auténtica obra d’art que farà entrar els lectors literalment dins la història. El disseny exquisit d’aquesta novetat d’Usborne permet tafanejar, descobrir i endinsar se amb la Caputxeta Vermella al bosc i a casa de l’àvia. Fins i tot es pot veure què amaga el llop dins la panxa!

9,95 €

Comprar u obtener más información 


Cucut, qui hi ha?

  • Aquesta nova col•lecció il•lustrada està inspirada en el joc de fet a amagar. Els menuts «veuen» el personatge del conte per un foradet... però quan passen la pàgina tenen una sorpresa: el que veien no era el conillet o l’elefantet, sinó una part d’algun altre animal, com les ales d’una papallona o la closca d’un caragol.
  • Als més petits els entusiasmarà buscar el protagonista esmunyedís i anar descobrint tots els detalls del llibre.
  • Amb delicades il•lustracions, a les pàgines de cartoné hi ha gravats uns suaus caminets i altres formes que els petits poden resseguir amb els ditets. Una manera molt lúdica d’estimular la curiositat i els sentits de la vista i el tacte!


Amb els meus ditets

  • Mentre es diverteixen resseguint amb els dits tots els caminets i les formes que hi ha gravats al llibre, els petits es van familiaritzant amb la representació de diferents objectes i animals.
  • A més de les simpàtiques il•lustracions, de colors vius i contrastats, el llibre sobre els animals inclou vocabulari senzill.
  • El que està dedicat a la granja, en canvi, combina diferents textures que estimularan el tacte dels petits.
Petit món de mots Animals

Petit món de mots Animals

Un llibre per a nadons ple de color, contrastos i estímuls per als sentits. Ideal per mirar-lo amb ells i tan atractiu al tacte que desperta l’interès fins i tot dels més petits. Els llibres són essencials en l’educació dels infants i introduir-los ben aviat fa que els nadons vegin com funcionen i vulguin interaccionar-hi. Les il·lustracions, de colors vius i contrastats, estan pensades per atraure fins i tot els nadons de poques setmanes. Un regal fantàstic per als que acaben de néixer.

8,95 €

Comprar u obtener más información 

Jugo a la granja

Jugo a la granja

Els més petits descobriran i exploraran la vida de la granja amb aquest llibre que els estimularà els sentits. Les imatges de colors vius i grans contrastos els donaran molt per parlar; a més a més, els encantarà passar els ditets per sobre les diferents textures i resseguir els caminets. Compartir aquest llibre amb els més petits serà tota una delícia.

9,95 €

Comprar u obtener más información 

Usborne Cataleg 2018

Descarrega’t el catàleg de llibres Usborne en català.

Usborne Catàleg 2018