Llibres en català

Els llibres d’Usborne, ara també en català.

El vestuari amb adhesius

Hem actualitzat el format de l’emblemàtica col·lecció del vestuari amb adhesius. Ara els llibres tenen llom i enquadernació cosida, les pàgines estan plastificades i els adhesius són reutilitzables. A més, es poden enganxar a la contracoberta desplegable del llibre per tenir-los a mà mentre es van vestint els personatges. Inclouen més de 400 adhesius que representen roba, calçat i complements per personalitzar els protagonistes en tota mena de situacions de la vida quotidiana i estimular, així, el joc simbòlic en els infants.

Entra dins d’un conte

Adaptacions molt especials dels contes clàssics, amb solapes per desplegar i foradets per on tafanejar, que estan retallats i superposats delicadament a les pàgines. Són petites obres d’art
que fan entrar els lectors, literalment, dins la història.

La bella i la bèstia

La bella i la bèstia

Endinsa’t en les pàgines d’aquest conte màgic i viu la història de la Bella i la bèstia mentre descobreixes els secrets del seu món. Una adaptació molt especial del conte clàssic, amb solapes per aixecar i foradets per on mirar, tallats i superposats delicadament a les pàgines. Aquest llibre és una auténtica obra d’art que farà entrar els lectors literalment dins la història.

9,95 €

Comprar u obtener más información 

La Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella

Una adaptació molt especial del conte clàssic, amb solapes per aixecar i foradets per on mirar, tallats i superposats delicadament a les pàgines. Aquest llibre és una auténtica obra d’art que farà entrar els lectors literalment dins la història. El disseny exquisit d’aquesta novetat d’Usborne permet tafanejar, descobrir i endinsar se amb la Caputxeta Vermella al bosc i a casa de l’àvia. Fins i tot es pot veure què amaga el llop dins la panxa!

9,95 €

Comprar u obtener más información